PRESENTEM LA TEMPORADA FAMILIAR: Titelles i xocolatada

El proper diumenge 1 d’octubre a la plaça del Nord es presentarà la nova programació de titelles i nadons de Lluïsos Teatre. A les 17:45h hi ha prevista una presentació amb animació a càrrec del Professor Karoli, l’home roda, a les 18h l’espectacle “Pipa, el titella meravella” i xocolatada popular per a tothom. Totes les activitats previstes es faran a l’aire lliure, són gratuïtes i estan pensades per a públic de totes les edats.

Fa 15 anys que Lluïsos Teatre va fer una aposta per la programació d’espectacles de titelles familiars. En aquest anys s’ha consolidat com una de les sales de Barcelona amb una oferta familiar de qualitat obrint-se a la ciutat i al barri amb propostes innovadores i amb programació per a escoles.
Aquest any s’ha decidit fer un pas més i oferir, no només titelles per a infants a partir de 3 anys, sinó ampliar l’oferta i oferir espectacles per a nadons, de zero a quatre anys. Aquesta proposta s’adapta a la tendència actual d’oferir entreteniment cultural per a públic cada vegada més petit i respon a les necessitats del públic de Lluïsos Teatre.