Programació escoles 2017-18

Des de Lluïsos Teatre hem preparat una programació per a escoles que inclou 6 espectacles destinats a alumnes d’entre 3 i 8 anys.

La rateta que escombrava l’escaleta

de Festuc Teatre

Dies: 30 i 31 d’octubre 2017
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 45 minuts
Edat: EI + CI (3 – 7 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

La Rateta es queixava d’una vida avorrida i plena de monotonia, poc s’esperava que un llacet li revolucionés el dia de la manera en que ho va fer. A partir d’aquí un seguit de pretendents intentaran seduir-la per poder-s’hi casar. “Rateta, rateta, tu que ets tant boniqueta…”

Una adaptació del conegut conte de Charles Perrault, que Festuc Teatre posa a escena amb els seus trets particulars: teatre, titelles i música, que emocionaran a petits i grans. [Tràiler]

En Jan Totlifan

de L’Estaquirot Teatre

Dies: 27, 28 i 29 de novembre 2017
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 55 minuts
Edat: EI + CI (3 – 7 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

Aquesta és la història d’en Jan, un nen a qui de petit li feien tot a casa seva. Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, qui també li feia tot. Però un dia en Nicolau va marxar i en Jan es va adonar que no sabia viure sense ajuda: no era capaç de vestir-se, cordar-se les sabates o menjar sopa! Va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau i poc a poc va anar aprenent moltes coses.

Una aventura basada en la descoberta i l’aprenentatge que espolsarà la mandra als més petits. [Tràiler]

Valentina

de Forani Teatre

Dies: 18, 19 i 20 de desembre 2017
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 50 minuts
Edat: P5 + CI (5 – 8 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

La Valentina no és una nena com les altres, el seu gran somni és volar. Voldria acariciar els núvols i tocar els estels, però se sent trista i enfadada perquè no ho aconsegueix. Sorprenentment, però, la seva vida farà un gir inesperat i descobrirà que, per aconseguir els somnis, l’ingredient indispensable és l’alegria.

Una història sobre la valentia d’intentar l’impossible. Benvenuto alla Pizzeria Allegretto! [Tràiler]

El petit elefant

del Centre de Titelles de Lleida

Dies: 29, 30 i 31 de gener 2018
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada:
Edat: EI + CI (3 – 7)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

El Petit Elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes i ho vol saber tot! Per això s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i a viure una profitosa i alhora perillosa descoberta.

Una simpàtica rondalla amb cançons, tocs d’humor, de tendresa i, en algun moment, amb un xic de dramatisme, que evoca l’innat desig dels infants de descobrir, explorar, aprendre… i fer-se grans. [Tràiler]

Jai el mariner

de Zipit Company

Dies: 26, 27 i 28 de febrer 2018
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 50 minuts
Edat: EI + CI (3 – 8 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

Tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar arriben per narrar la història de Jai el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire. Una aventura llarga, emocionant i plena de balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges, tempestes i molt de mar!

Un espectacle de titelles de fil i actors, sense text i on la música fa de fil conductor. Una història de mariners que obre la imaginació als infants alhora que explica com, amb l’amistat i la força de l’amor, es poden arribar a viure grans aventures. [Tràiler]

Maure el dinosaure

de Teatre Nu

Dies: 19, 20 i 21 de març 2018
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 50 minuts
Edat: EI (3 – 5 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… I si un dia ho haguessin de fer?

Els infants viuen els somnis, les angoixes i els desitjos com autèntiques realitats i aquest és un dels principals motors del joc escènic que proposa Teatre Nu, un joc que passa constantment de la realitat palpable a la realitat imaginada per acostar-se al món dels més petits. [Tràiler]

Atrapada a la xarxa

de TeatrEquilàter

Dies: A consultar
Hores: 9:45h i 11:15h
Durada: 50 minuts
Edat: CM i CS (8 – 12 anys)
Preu: 6,5 euros per alumne/a.
Fes la reserva!

L‘Eli està a punt de passar l‘última pantalla de l‘Ultra Mario Band 4, el videojoc de moda. Per aconseguir-ho s’ha estat dies sencers sense sortir de la seva habitació. Però l‘alarma salta i els controladors de la xarxa l‘envien dins el món virtual. Personatges de contes de tota la vida li ensenyaran la importància del bon ús d‘internet i de les noves tecnologies.

Un muntatge teatral que relfexiona sobre l’ús que fan els nens i nenes dels videojocs i les eines d’internet. Quines possibilitats ens ofereixen i quins perills pot comportar-ne fer-ne un mal ús? La informació que posem a la xarxa està a l’abast de tothom.  [Tràiler]

Si necessiteu més informació, no dubteu en demanar-la a teatre@lluisosdegracia.cat