Busquem projectes per fer una residència i estrenar a Lluïsos Teatre!

A Lluïsos Teatre obrim de nou la convocatòria de residències artístiques del curs 2021-22 dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el projecte. Les propostes es poden presentar fins al 13 de setembre de 2021 (a les 23:59h), i es donarà a conèixer el nom de la companyia a finals del mateix mes de setembre.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (octubre, novembre i desembre) a les instal·lacions de Lluïsos de Gràcia i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena del muntatge, que serà al gener. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies i el taquillatge de l’obra anirà 70% – 30% per les companyies i Lluïsos Teatre.

El projecte d’oferir l’espai de l’entitat i el teatre per a residències artístiques sorgeix fa vuit anys de la detecció d’una mancança d’espais de treball i assaig accessibles per a joves creadores. La trajectòria d’aquests anys, ens ha reafirmat en la importància de projectes com aquest i després d’un 2020 molt complicat pel sector cultural esdevenen imprescindibles les ajudes a la creació a través, en el nostre cas, d’espais professionals accessibles a companyies de nova creació.

A l’escenari de Lluïsos Teatre s’hi han vist estrenes com La Trinxera de Cia. Laura; Dins la cova de la Cia. Coralines; Barcelona (Contra La Paret) del Col·lectiu LaPùblica; Life is Real de L’Ostra28; Orlando BOOM de la Cia. La Bondage; Histèriques de Ramona de Van Der Burg; Neu de Kamaleonik, Trenta-vuit de la Cia. Fils Enredats; Escrit en sang de la cia G·, Mistela Candela Sarsuela d’Epidèmia Teatre, Amor i informació de la cia Anèmona Irracional i Iaia de Mambo Project. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Els projectes poden presentar-se de manera on-line des del web de Lluïsos Teatre fins el 13 de setembre: www.lluisosteatre.cat/residencies

Podeu seguir totes les novetats de Lluïsos Teatre a través del web www.lluisosteatre.cat, el facebook.com/lluisosteatre i el twitter.com/lluisosteatre , i contactar amb nosaltres per qualsevol dubte al correu teatre@lluisosdegracia.cat

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro