Ampliem el termini per presentar residències artístiques a Lluïsos Teatre

  • El 16 de setembre és la nova data per les companyies emergents per presentar la seva proposta.
  • L’entitat ofereix sales d’assaig i l’espectacle s’estrenarà a Lluïsos Teatre el gener de 2019 i s’anunciarà com a part de la programació de la sala.
  • Aquesta és la tercera temporada de residencies de Lluïsos.

Lluïsos Teatre torna a obrir  la convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per assajar.

D’entre les propostes rebudes fins el 16 de setembre de 2018 se seleccionarà un muntatge, el nom del qual es donarà a conèixer a finals de gener.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (octubre, novembre i desembre) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà el mes de gener. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

És el tercer any que s’aposta per les residències artístiques. Aquesta iniciativa es va impulsar després de detectar les necessitats plantejades per joves creadors. Trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per les companyies de nova creació, per aquest motiu, donar-hi resposta s’ha convertit en una de les prioritats del nou Lluïsos Teatre.

S’han estrenat espectacles com “Histèriques” de Ramona de Van der Burg; “Orlando Boom” de la Cia La Bondage; “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de Barcelona, Fira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 16 de setembre  www.lluisosteatre.cat/residencies

Totes les novetats de Lluïsos Teatre poden seguir-se a través de www.lluisosteatre.cat, facebook.com/lluisosteatre i twitter.com/lluisosteatre.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro