La Final del DescoNNecta amb The Crab Apples, Anairam i Brush

Dissabte 20 de novembre Lluïsos Teatre es va omplir de música i talent per celebrar les semifinals de la tercera edició del DescoNNecta. La pluja havia obligat a canviar els plans i divendres els concerts al pati es van anul·lar. Tot l’equip de l’organització, format per Lluïsos de Gràcia i el magazín cultural L’Ampli, van aconseguir reconduir la situació i organitzar una sola semifinal amb els sis grups seleccionats dins del teatre de l’entitat. El resultat va ser un èxit i els grups van quedar encantats amb la reubicació de la semifinal. En total es van repartir més de 160 butlletes de votació a les persones assistents als concerts.

El jurat va estar format per membres de l’organització, Lluïsos de Gràcia i L’Ampli, per crítics musicals experts en festivals de música i pels components de la banda guanyadora el 2017, els Capromoscow. Després d’una deliberació molt igualada es van sumar els seus vots amb els del públic, que comptaven un 50%, i van sortir escollits Brush i Anairam.

Els grups finalistes s’enfrontaran a la final el dia 16 de novembre a Lluïsos Teatre i seran els teloners de The Crab Apples. La jove formació musical de pop-rock va començar actuant en concursos de bandes el 2010 fins que el 2015 van començar a destacar en el panorama musical i actualment les hem pogut veure a festivals com el Vida o el Primavera Sound.

Les entrades ja estan a la venda per poder assistir a la final on el públic seguirà jugant un paper molt important, ja que el seu vot té un 50% en la decisió final. Entre tots els participants a les votacions es sortejaran abonaments al Canet Rock i al Festival Cruïlla, festivals col·laboradors del DescoNNecta. Els preus de les entrades són 5 € per a menors de 25 anys, 8 € anticipades i 10 € a taquilla.

 

Un concurs sense dotació econòmica

El DescoNNecta sorgeix de la necessitat d’aportar un valor afegit als joves que comencen a endinsar-se en el món de la música. El jurat està format per experts musicals, periodistes dedicats a la crítica musical, festivals de música i segells discogràfics. Tot plegat en un entorn professional on les bandes fan, moltes vegades, el seu primer concert.

L’experiència és el principal premi que s’emporten els grups. Un valor que destaquen els components del grup Capromoscow, guanyadors de l’edició del 2017 que destacaven, a la presentació del concurs, totes les portes que els havien obert pel fet de participar al DescoNNecta. “No hem parat de tenir concerts”,  explicava un dels seus components.

La intenció de l’organització és seguir treballant per trobar espais on donar sortida a aquests grups joves a través de les sinergies que es creen entre festivals i discogràfiques. Un exemple és la col·laboració amb el Districte Musical Jove (DMJ) i el seu catàleg de bandes.

 

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro