Don Carlo de Giuseppe Verdi

L’Alícia Daufí (pianista i musicòloga), el Jordi Clos (baríton), el Xavier Borja (pianista, crític musical i filòleg) i el Rai Paz (guitarrista de jazz), ens proposen un acompanyament en el camí per conèixer l’òpera a través de tres representacions musicals que es podran veure projectades a Lluïsos Teatre una vegada al mes.

Don Carlo de Giuseppe Verdi és l’obra escollida pel mes de març amb llibret de Joseph Méry i Camille du Locle basat en el drama homònim de Friedrich von Schiller. Estrenada a París l’any 1867 en la versió francesa amb cinc actes i un ballet. La versió projectada serà l’estrenada a Milà el 1884, traduïda a l’italià per Achille de Lauzières, on se suprimeix el primer acte i el ballet.

Cada sessió inclourà una petita introducció de 10-15 minuts a càrrec dels músics per presentar l’òpera, l’autor, el context històric, l’estil, els personatges i el tipus de veu. A continuació es projectarà l’òpera amb les parts i les pauses corresponents. En acabar la projecció hi haurà un torn obert de preguntes pel públic assistent per tal de resoldre dubtes i conversar amb els experts.

COMPRAR ENTRADES

DIA i HORA

Preu

3 € (Descompte carnet de Biblioteques 0,5€)

Edat

Per totes les edats
Comentaris
 • Enric Fonoll
  Respon

  No creieu que caldria donar més informació? Per exemple: intèrprets, director, lloc i any de la gravació?
  A la foto crec reconèixer un jove Josep Carreras. Pot ser que no vagi errat? I, si ell fos un dels intèrprets, qui són els altres?
  Des de la meva modesta opinió caldria donar una fitxa artística i tècnica mínima.
  Moltes gràcies per la vostra atenció i per programar-ho.
  Atentament us saluda

  Enric Fonoll

Deixa'ns un comentari

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro