Festival Màgicus 2017

El Festival de Màgia Jove de Barcelona arriba a la seva 8a edició. Serà del 27 al 29 d’octubre.

Un any més, l’aliança entre el Mag Oli i Lluïsos de Gràcia, ens porta una nova edició del Festival Màgicus, un referent de la màgia jove que atreu artistes d’arreu del món.
La màgia s’ha començat a veure pels carrers aquesta setmana: L’eix comercial de Gran de gràcia està ple d’aparadors màgics i dissabte al matí es viurà la Màgia als Mercats, concretament al Mercat de la Llibertat, Mercat de la Concepció i Mercat del Ninot.

Un dels plats forts del festival arriba divendres amb el Concurs de Joves Mags. Un jurat format per professionals de la màgia valoraran la tècnica, l’originalitat i la posada en escena i, com a novetat d’enguany, durant l’assaig previ a la gala de concurs, tots els concursants rebran el suport i consell de Rubén Vilagrand, Premi Nacional de Màgia, que ha actuat a escenaris tan prestigiosos com el de The Magic Castle de Hollywood o el de Le Plus Grand Cabaret du Monde.
L’altre plat fort del festival serà dissabte amb la Gala de Màgia, una mostra dels mags més joves i amb més projecció del nostre país i dels grans talents de l’il·lusionisme internacional, on també actuarà el guanyador del concurs.

El festival es tancarà diumenge al matí amb un Taller de Màgia impartit per l’il·lusionista David Valencia, de l’Associació Catalana d’Il·lusionistes (ACAI -SEI), per a joves de 6 a 12 anys. Ensenyarà alguns jocs bàsics i senzills deixar fascinats a familiars i amics.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro

espectacle-lluisos-gracia