Lluïsos Teatre i el Festival MUTIS comencen a col·laborar

L’essència del MUTIS complementa i reforça un dels pilars de Lluïsos Teatre: donar suport a joves companyies i als nous llenguatges de creació artística.

El Festival MUTIS de teatre independent i de nova creació arriba a la seva onzena edició del 6 al 15 de març. Durant aquests dies es podran veure més de quaranta propostes en quinze espais d’exhibició de la ciutat de Barcelona. Entre aquests espais, per primera vegada, s’hi suma Lluïsos Teatre que, no només participa acollint al seu escenari les propostes del festival, sinó que aporta contingut al MUTIS amb un assaig obert de la companyia en residència.

Noves oportunitats per a les companyies de nova creació i espais que fomentin els nous llenguatges escènics

L’objectiu del MUTIS és fomentar les oportunitats de les noves companyies de creació artística o els grups teatrals amb característiques no professionals que es troben amb dificultats per accedir als circuits de promoció teatral de la pròpia ciutat de Barcelona. I posa especial interès en la promoció de nous llenguatges escènics, la nova creació i el text dramàtic contemporani. El Festival vol ser també un punt de trobada i intercanvi entre artistes per compartir noves maneres de sentir, pensar i fer teatre.

Els espectacles que es podran veure a Lluïsos Teatre són Mi nombre es Macbeth i Kru el 14 de març i Mi robot y yo, el 15 de març. A més a més de les propostes artístiques hi ha previstes activitats complementàries com ara lectures dramatitzades o xerrades. Destaca el III Congrés d’Investigació i Pràctica Escènica que es celebrarà a l’Institut del Teatre i que esdevindrà un espai privilegiat de reflexió i investigació sobre la pràctica escènica actual.

Imatge promocional de “Mi nombre es Macbeth”
Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro