Gràcies per venir a Lluïsos Teatre!

Estem immensament felices i agraïdes de la bona acollida que ha tingut la programació de titelles i espectacles per a nadons a Lluïsos Teatre. La temporada 2020-21 va començar de manera incerta i ha estat un repte continuat fins al darrer minut. Hem sortejat totes les complicacions i tancaments i hem estat afortunades de no haver de cancel·lar cap dels espectacles. Però la major part de l’èxit és deu a què heu vingut al teatre i heu confiat en el fet que els espais culturals som espais segurs i heu seguit apostant per la cultura de proximitat, al barri i feta amb la màxima cura i pensant sempre en el nostre públic més exigent: la Crítica Menuda!

No volem resumir-ho tot amb números, ja que no podem comparar els aforaments d’aquest any amb els de cap altra edició, però hem omplert el teatre i ho hem fet amb total seguretat i adaptant-nos a totes i cada una de les novetats establertes. Més de mil persones heu passat a veure i a valorar les propostes familiars de Lluïsos Teatre i les valoracions rebudes són molt bones (les adultes i les menudes!).

Per això us volem enviar un missatge d’agraïment. La comunitat de Lluïsos Teatre es consolida i es fa gran. Gràcies pel vostre suport, per creure en la cultura com a bé essencial i per omplir els teatres!

Ens trobem la temporada vinent a Lluïsos. Cuideu-vos molt!

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro