“Neu” és la nova obra en residència de Lluïsos Teatre

“Neu” és un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació, alguns dels valors que, malauradament, escassegen a la societat actual.

Per quart curs consecutiu continuen les residències artístiques de Lluïsos Teatre. L’obra escollida és l’obra “Neu” de la companyia KamaleoniK, un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació, alguns dels valors que, malauradament, escassegen a la societat actual.

La Tea és una persona amb autisme que traspassa les caretes imposades per la societat com a individus i trenca amb el políticament correcte. A través de diferents personatges, tots femenins, s’acostaran a temes com les exigències autoimposades, a l’adultesa que mata els nostres infants interiors i al pes de les responsabilitats que ens impedeixen tenir moments de respir.

KamaleoniK neix el 2009 de la mà de Bernat Muñoz amb la posada en escena de l’obra “El diván”, estrenada al  Cafè-Teatre Llantiol i que va ser representada durant cinc anys. La companyia, tot i no tenir encara els 10 anys de trajectòria, ja ha estrenat “No entiendo lo que me dices…” i a continuació les obre de microteatre “Cupi2, an (idiot) love story”,  “Es3”, “Un cuento xino” i “Si tu me dices voy… lo pago todo”. Neu és la setena producció que preparen.

Per a Lluïsos Teatre ”Neu” serà la vuitena obra en residència. En aquests quatre anys s’han estrenat obres com “Orlando BOOM” que parlava de la violència de gènere o “Histèriques” de Ramona de Van der Bürg, sobre el mite de l’amor romàntic, revisionant el clàssic de les Troianes. També s’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Bareclona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

 

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro