Nova convocatòria de Residències artístiques a Lluïsos Teatre al desembre

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per treballar el projecte. Les propostes es poden presentar fins el 15 de gener de 2019, i es donarà a conèixer el nom de la companyia a finals d’aquell mes.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (febrer, març i abril) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà a finals del mes d’abril. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

És el quart any que s’aposta per impulsar les residències artístiques, per mirar de donar resposta a les necessitats plantejades per joves creadors: trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per a les companyies de nova creació.

S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres. L’any passat es van acollir dues residències: Orlando BOOM i Histèriques; i durant el primer trimestre d’aquest curs s’ha acollit Neu, de la companyia Kamaleonika.

Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 15 de gener www.lluisosteatre.cat/residencies

Podeu seguir totes les novetats de Lluïsos Teatre a través del web www.lluisosteatre.cat, el facebook.com/lluisosteatre i el twitter.com/lluisosteatre.

Últimes noticies

Deixa'ns un comentari

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro