Obrim Lluïsos Teatre! Som #CulturaSegura, us expliquem les novetats

Ens fa molta il·lusió anunciar que tornem a obrir portes amb la nova temporada de Lluïsos Teatre que començarà el dia 18 d’octubre. L’espectacle escollit és “Retrocontes” de la companyia La Fàbrica Fantàstica. Aquest espectacle de titelles estava programat pel 22 de març i es va veure afectat de ple per l’arribada del confinament i amb ell setmanes d’incertesa i de tancament.

Hem treballat intensament esperant el moment per poder tornar a obrir les portes de les sales de teatre, cinema i concerts. Ens hem adaptat a les normatives, els protocols i a les restriccions de l’aforament. Finalment sembla que el moment ha arribat i per això us volem explicar les noves normatives d’accés al teatre i els protocols per poder garantir la seguretat i el distanciament social durant els espectacles.

  • La venda d’entrades es farà exclusivament a través del web. La venda es tancarà 30 minuts abans de començar l’espectacle. No hi haurà venda a taquilles.
  • Totes les persones majors de sis anys hauran de dur obligatòriament la mascareta posada en tot moment.
  • L’entrada a la sala es farà de manera esglaonada per poder ubicar a les famílies amb la distància de seguretat entre seients. Una vegada asseguts no us podreu moure de lloc. En cas de necessitat, potser haurem de separar els grups de més de quatre persones. Us demanarem comprensió. Els infants aniran sempre acompanyats.
  • No es podrà menjar dins de la sala. Si és una necessitat especial per al nadó o l’infant, s’haurà de sortir de la sala.
  • Si l’espectacle se suspèn per causa de la COVID-19, les entrades us seran retornades en els dies que segueixin a la suspensió de la funció a través de la mateixa targeta mitjançant la qual s’han fet les compres.
  • En cas de no poder assistir a l’espectacle per causes de malaltia ens heu d’avisar amb temps per poder fer el canvi, i justificar-ho. L’import de l’entrada no es retornarà en cap cas però es canviarà per algun espectacle futur.

A la sala respectarem els protocols de neteja i d’higiene.

  • En entrar i a dins de la sala hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic.
  • L’espai es desinfectarà abans i després de cada espectacle.
  • Disposem d’una màquina per netejar les butaques.

Si penseu que podeu tenir algun dels símptomes de COVID-19, per lleu que sigui, o sospiteu que podeu haver estat en contacte amb algú a qui li hagin diagnosticat, us preguem que us quedeu a casa. Segur que ens podem trobar aviat en d’altres espectacles! Obrim i omplim els teatres i fem que la cultura sigui segura amb la responsabilitat de totes i tots.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro