Sou els petits crítics: Celebrem el dia mundial del teatre infantil i del titella!

Porta4 i Lluïsos Teatre s’uneixen per celebrar el dia mundial del teatre infantil i del titella

El dia 21 de març celebrem el dia mundial del teatre infantil i del titella amb activitats, descomptes i sorpreses. Els dos espais teatrals veïns de la plaça del Nord, Lluïsos de Gràcia i Porta4 s’han unit per primera vegada en una acció conjunta en la que el públic infantil és el protagonista. A més de la proximitat, comparteixen objectius com a espais de formació i d’escena que volen acostar el teatre de qualitat, innovador i educatiu als més petits. Anar al teatre ha de ser una experiència emocionant i divertida que aporti valor afegit i crei un vincle entre l’escena i el públic. D’aquesta manera volen convertir el 21 de març en un esdeveniment que trascendeixi el fet mateix d’anar al teatre, i impliqui a petits i grans.

Vine al teatre amb la família!

Uns dies abans i uns dies després del dia 21 de març hi ha previstes sessions en les que els dos teatres realitzaran descomptes per entrades 3×2. D’aquesta manera es podrà assistir a les obres programades a Porta4 i Lluïsos Teatre entre els dies 18 i 31 de març amb una entrada de regal cada dues. També es demanarà als més menuts la seva opinió sobre l’obra o espectacle amb una enquesta, en acabar la funció, on podran valorar si els hi ha agradat molt, poc o gens el que han vist i si recomanarien l’obra a una amiga o amic.

L’objectiu de la campanya és acostar les famílies al teatre i donar el protagonisme al públic infantil que, com bé sabem és el més exigent i crític. Des de la mirada dels infants es podran revisar com valoren les obres vistes i d’aquesta manera convertir-los en públic actiu, amb veu i vot a les sessions.

Pinta la màscara i et fem un descompte!

Una altra acció conjunta que es vol promoure des de Lluïsos Teatre i Porta4 és la de pintar i decorar una màscara amb la imatge de comèdia i drama en la que hi haurà unes instruccions per tal de compartir-ho a les xarxes. 

Durant la setmana podeu demanar a l’entrada de Lluïsos de Gràcia i a Porta 4 una de les màscares per pintar. Les 20 primeres persones que pengin la seva màscara a les xarxes amb els hastags: #DiaMundialDelTeatreInfantil #DiaMundialDelTitella #SomElsPetitsCríticsDeTeatre (#SomElsPetitsCrítics) podràn gaudir d’un descompte de 3×2 per veure l’obra! Penja la teva foto i quan vinguis a taquilla per comprar les entrades de “Quimera” et farem el descompte!

Volem incentivar a venir a veure teatre infantil, educatiu, de qualitat i enriquidor. Per part dels dos espais teatrals graciencs hi ha la voluntat d’acostar i omplir les sales de públic infantil per transmetre la inquietud cultural i l’hàbit d’anar a veure teatre des de la primera infància.

Centre de Titelles de Lleida “El patufet”

La puntual “Pipa, el titella meravella”

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro

teatre-nens-barcelona