Oberta la convocatòria de Residències artístiques a Lluïsos Teatre

Les companyies emergents poden presentar la seva proposta de creació i optar a tres mesos d’assaig al teatre i als espais de Lluïsos de Gràcia, assessorament i acompanyament en la creació.

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques del curs 2019-20 dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el projecte. Les propostes es poden presentar fins al 13 de gener  de 2020 (fins a les 23:59h), i es donarà a conèixer el nom de la companyia a finals del mateix mes de gener.

La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (febrer, març i abril) a les instal·lacions de Lluïsos de Gràcia i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena del muntatge, que serà a finals d’abril. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

És el sisè any que s’aposta per impulsar les residències artístiques de companyies per mirar de donar resposta a les necessitats plantejades per les joves creadores. “Cada any ens reafirmem més en la necessitat d’espais com aquest” expliquen des de Lluïsos Treatre “ja que som conscients que trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per a les companyies de nova creació”. Per això des de Lluïsos Teatre i Lluïsos de Gràcia es continua apostant per generar espais professionals accessibles a companyies de nova creació.

Retrospectiva de les Residències artístiques.

En aquests anys s’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; “Life is Real” de L’Ostra28; “Orlando BOOM” de la Cia. La Bondage; “Histèriques” de Ramona de Van Der Burg; “Neu” de Kamaleonik o “Trenta-vuit” de la Cia. Fils Enredats. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres.

Els projectes poden presentar-se de manera on-line des del web de Lluïsos Teatre fins el 13 de gener: www.lluisosteatre.cat/residencies

 

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro