Nova temporada de titelles i nadons: més participació i abonaments!

A Lluïsos teatre ja fa més de 16 anys que programem espectacles infantils i familiars de qualitat. Ens posem com a objectiu oferir la màxima qualitat en espectacles infantils a través d’una programació variada i estimulant que aporta eines als més petits per interpretar i entendre el món. Música, colors, experiències visuals i molta diversió.

Aquest any hem ampliat l’oferta destinada a nadons, passant de 3 a 5 espectacles. Entre les propostes destacades hi ha “El Drac Màgic“, de la companyia de Titelles Pamipipa, el concert de “La nostra amiga la girafa” del Sonall Musical o la proposta de la companyia Teatre al Detall amb “Núvol gris, gras i gros“. Quant a espectacles de titelles el primer que es podrà veure serà “El secret de la Detectiva Klaus” de la companyia Engruna teatre el dia 27 d’octubre i el segon serà “El viatge més bonic del mòn” de La Boia Teatre, el dia 24 de novembre.

El principal repte d’aquesta edició 2019-20 serà la participació dels més menuts. En acabar els espectacles els petits crítics podran donar la seva opinió sobre l’obra que han acabat de veure. Els sistema de votació, que es va provar de manera pilot en la darrera obra de la temporada passada, s’efectuarà a través de gomets que es col·locaran en tres cares (Contenta –  Neutra – Trista) per indicar el grau de satisfacció del públic.

Novetats en preus i abonaments per a titelles

Els espectacles per a nadons han sofert una modificació  en el preu de les entrades per a adults. Els acompanyants dels  menuts pagaran 7 € per entrada anticipada i 8 € a taquilla, mentre que l’entrada dels infants es manté a 8 € anticipada i 9 € a taquilla.

Els espectacles de titelles seguiran tenint descomptes amb el carnet de biblioteques (0,5 € ) i per primera vegada tenim una proposta molt interessant d’abonaments. El pack de 5 espectacles s’oferirà a un cost de 29,95 € per a persones no sòcies i de 19,95 € per a persones sòcies. Els abonaments s’hauran de gestionar a través de la web a partir del mes de novembre, però si els voleu demanar ja ho podeu fer al correu teatre@lluisosdegracia.cat.
Els abonaments seran nominals i només permetran utilitzar una entrada per espectacle.

Com es compren?
Els abonaments es compren a través d’aquest enllaç. ABONAMENTS TITELLES
 
Com funciona?
Només inclou espectacles de titelles i no els de nadons.
Els abonaments seran virtuals (un número), unipersonals, inclouràn 5 entrades i només es podrà utilitzar una de les entrades per a cada espectacle. És a dir si una persona vol venir a veure un espectacle amb el el seu/seva fill/a cada un haurà de tenir el seu abonament. El que sí que pot passar és que si la persona que acompanya el nen en el següent espectacle és el pare, l’avi, el tiet o la tieta. En aquest cas si que serà transferible.
Per poder bescanviar les entrades de l’abonament ho hauran de fer a través del correu elctrònic enviant el número de l’abonament i la sessió que es vol reservar a teatre@lluisosdegracia.cat només així quedarà l’entrada reservada. Si no es fa la reserva i s’esgoten les entrades no es podrà accedir a l’espectacle.

Podeu conèixer les dates i la programació 2019-20 a l’apartat Programació o descarregant el PDF en aquest enllaç.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro