Us presentem la temporada de titelles escolars 2018-19

Ja podeu consultar les propostes de Lluïsos Teatre pel curs 2018-19 per a les escoles 

Sou una escola de primària? Voleu venir al teatre?  Us hem escollit quatre espectacles que us encantaran: creativitat i emoció per transmetre valors i educar!

Des de fa 15 anys ens hem especialitzat en titelles escollint espectacles de qualitat i històries molt properes. Lluïsos no només és un teatre però sabem fer programació de teatre professional. El fet que som una entitat avocada en l’educació en el Lleure tenim molt en compte el tipus d’espectacle programem perquè, a més de passar-s’ho bé en treguin algun aprenentatge. Tractem el públic infantil com el més exigent dels públics i busquem sempre la qualitat, perquè que siguin nens no vol dir que no tinguin criteri.

La nova responsable de programació de Lluïsos Teatre, Clara Laguillo, té per davant el repte de donar continuïtat a la programació de Lluïsos teatre. Per aquest motiu la nova temporada de Titelles i Nadons segueix aquesta línia: despertar l’enginy dels més petits i que siguin un entreteniment per a tota la família.

Podeu consultar tota la programació per a Escoles i fer la contractació en aquest enllaç.

 

5 motius per confiar en Lluïsos Teatre.
  • Tenim 160 anys d’experiència en la formació d’infants i joves en el temps de lleure. I som optimistes: seguirem treballant pel seu creixement personal almenys 160 anys més!
  • Tenim una programació de titelles de qualitat, que hem preparat pensant en vosaltres: mestres i alumnes.
  • Tenim la convicció que a través dels titelles es treballen valors i sentiments que ajuden al creixement personal dels nens i nenes.
  • Tenim una ubicació cèntrica al barri de Gràcia, a 5 minuts del transport públic.
  • Lluïsos de Gràcia forma part del “Grup d’Educació en Valors” del consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona i s’ha adherit al seu manifest “Eduquem en Valors”
Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro