Us presentem el jurat de les Residències Artístiques de Lluïsos Teatre 2021!

Des de l’any 2015, moment en que s’obria la primera convocatòria de Residències Artístiques de Lluïsos Teatre, em comptat amb un equip de professionals encarregats de fer la tria de les propostes rebudes i d’escollir la companyia. Aquest 2021 encarem la sisena edició amb molta il·lusió i us volem presentar el jurat de persones expertes que s’encarreguen d’escollir les propostes que aquest 2021 assajaran i estrenaran a Lluïsos de Gràcia.

Saps qui és el Jurat?

  • Oriol Broggi, probablement no necessita presentació, és un dels directors teatrals de casa nostra més reconeguts i també és actor i fundador de la companyia La Perla 29. Porta des dels inicis formant part de l’equip de selecció de les obres que assagen en residència a Lluïsos.
  • Adrià Aubert és director d’escena, dramaturg i violinista. És cofundador de la companyia Els Pirates Teatre i director artístic d’El Maldà, aquest any s’incorpora com a novetat al Jurat de Lluïsos Teatre.
  • Laura Aubert és una actriu de teatre i televisió catalana. Ha participat en muntatges teatrals com Els FeréstecsLa tendresa o sèries de televisió com El crac o Com si fos ahir. També s’incorpora com a Jurat de Lluïsos aquest 2021.
  • Mar Solà, tampoc necessita presentació. Periodista i actriu ha estat vinculada des dels 10 anys a Lluïsos de Gràcia. Va començar fent teatre amateur a Sotacabina, va créixer impulsant noves iniciatives com el festival #NanoTeatre i finalment va incorporar-se a l’equip tècnic per desenvolupar i gestionar un nou projecte pel teatre de l’entitat. Actualment s’ha especialitzat en l’àmbit de la comunicació i gestió de sales de teatre, feina que combina amb la d’actriu. Aquest any es reincorpora a l’equip de selecció del Jurat de les Residències Artístiques.

Complementen el Jurat dues persones de l’equip tècnic, en Damià Duran, actualment responsable del Teatre, i Marta Buch, gerent de Lluïsos de Gràcia, i també la Susanna Armengol com a vocal de la Junta de Lluïsos de Gràcia i una representant de la secció de teatre de Lluïsos, Sotacabina.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro