Preguntes Freqüents

Consulta tota la informació sobre les normatives del teatre #CulturaSegura

Nova normativa de seguretat a Lluïsos Teatre per la covid-19


A Lluïsos Teatre fa mesos treballem per preparar la nova temporada i les noves mesures de seguretat i higiene per la Covid-19. Ens cal la responsabilitat individual per a mantenir la salut col·lectiva. Llegeix atentament la normativa i si tens dubtes pregunta’ns! Estarem encantades d’ajudar-te. La cultura és essencial: protegim-nos i promocionem-la!

És segur venir a Lluïsos Teatre amb infants i nadons?
La resposta és sí, som un espai segur per venir amb infants i nadons. Hem reduït l’aforament, hem adaptat l’espai, hem incrementat les mesures de neteja i hem incorporat els nous protocols per als espais culturals. Si tens dubtes pregunta’ns! Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre’ls: teatre@lluisosdegracia.cat
On i quan es farà la compra d’entrades?

Aquest any totes les entrades es compraran només en línia a través del web de Lluïsos Teatre. Ja pots consultar la programació i comprar les entrades aquí.

Amb quanta antelació puc comprar les entrades?

Les entrades es poden comprar al web fins 45 minuts abans de l’inici de l’espectacle. No hi ha taquilla física, per tant, les entrades no es podran comprar al teatre

Les entrades seran en paper?

Rebreu un correu de confirmació de la compra al vostre correu que és el que servirá per donar-vos accés al teatre el dia de la funció. Només cal que el mostreu a l’entrada, juntament amb els carnets corresponents, si us heu aplicat algun descompte.

Per què voleu el meu telèfon?

Amb les noves mesures sanitàries per la COVID-19 necessitem poder-vos localitzar en cas que ens alertin d’algun cas positiu durant la sessió a la que heu assistit. El telèfon és la manera més ràpida.

Per què voleu el meu correu electrònic?

Les entrades només seran virtuals i us les enviarem per correu electrònic.

Què pasa si l’espectacle se suspèn?

Si l’espectacle se suspèn per causa de la COVID-19 les entrades us seran retornades en els dies que segueixin a la suspensió de la funció, a través de la mateixa targeta mitjançant la qual s’han fet les compres.

Seuré amb tot el grup amb qui hagi comprat les entrades?

La distribució de seients es farà tenint en compte els grups, però en alguns casos pot ser necessari separar-los, deixant sempre les criatures acompanyades per, almenys, un adult.

A quina hora hem d’arribar abans no comenci la sessió?

Caldrà arribar almenys 30 minuts abans de l’inici i tenir en compte que la distribució dins la sala es farà per l’ordre de cua. L’accés i el desallotjament del teatre es faran esglaonadament sota el control del personal de sala.

Es pot anar al lavabo durant l’espectacle?

Sí, si es tracta d’una urgència. Demanem que, una vegada dins de la sala, intentem no sortir. En cas de ser necessari haureu de sortir del teatre per l’escala de les grades, i preguem que sigui només un adult qui acompanyi a l’infant.

Puc menjar o beure al teatre?

No, no és possible. Si resulta necessari per força major, preguem que per menjar sortiu de la sala, però us demanem que valoreu molt si és imprescindible. Beure aigua està permès però caldrà tornar-se a posar la mascareta d’immediat.

No em trobo massa bé: què faig?

Si penseu que podeu tenir algun dels símptomes de la COVID-19, per lleu que sigui, o pot ser que creieu que podeu haver estat en contacte amb algú a qui li hagin diagnosticat, us preguem que us quedeu a casa.

Segur que ens podem trobar aviat en altres espectacles!

En cas d’avisar que teniu la COVID-19 us gestionarem un canvi d’entrades per més endavant (o un retorn en cas que no quedin més espectacles) però caldrà avisar a teatre@lluisosdegracia.cat i us demanarem que ens justifiqueu la causa. Les entrades normalment no es retornen o es canvien, només es farà en el cas de poder demostrar que s’ha estat confinat a causa del virus.

Vols rebre totes les novetats de Lluïsos Teatre?

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro