Residència artística: LA TRINXERA

A l’octubre vam anunciar que Lluïsos Teatre volia fer una aposta pels joves creadors i que oferiria residències teatrals juvenils. Només ha passat mig any i aviat podrem començar a veure’n els resultats.

Els dies 16 i 17 d’abril la cia. Laura estrenarà La Trinxera, un text de creació pròpia que reflexiona sobre una generació que veu el futur com un camp de batalla desconegut i la guerra com un cúmul de titulars de premsa. Un pis hermètic que intenta obrir-se en temps de claustrofòbia. Somnis de grandesa que es queden petits. Relacions complicades i realitats dures, converses absurdes i amors incompresos. En tiempos de guerra cualquier agujero es Trinxera.

El director artístic de La Perla 29, Oriol Broggi, juntament amb altres professionals, va formar part de la comissió artística que va seleccionar les propostes residents. De La Trinxera va destacar-ne el seu lideratge jove i rerefons social.

La Trinxera

 

LA TRINXERA, Cia. Laura

Dissabte 16 d’abril a les 19:30h i 22h
Diumenge 17 d’abril a les 18h
Lluïsos Teatre (Pl. del Nord, 7-10 | BCN)
Preu: 12€
Compra l’entrada online

 

“Ens protegeixen. Petites i humanes només perquè estem ajupits. Foc a la còclea però foscor a la retina. Sense veure-hi ens amaguem volgudament. Escoltem la mort i no la veiem. La llum ens esgarrifa però la llum també és brillantor. I no la veiem. Només escoltem desastre, un desastre brillant. Aquí no fem res. Paguem amb genolls malmesos una superfície inexplorada. Desconeguda. I vivim en l’eterna foscor del ressò dels fanals que no sabrem si ens sorprenen damunt la nostra trinxera.” Ivet Zamora

Creació i direcció: Ivet Zamora i Pablo Macho Otero
Ajudant de direcció: Sara Schkot
Intèrprets: Sara Schkot, Jael Pascual, Sara Diego, Ivet Zamora i Pablo Macho
Escenografia: Marta Lofi i Nina Tuset
Disseny de llums i so: Marta Lofi
Fotografia: Nina Tuset

Molta merda!!