El Festival Mutis reivindica l’escena teatral emergent a Barcelona

El Festival Mutis arriba a Lluïsos Teatre amb tres propostes teatrals els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril. El seu objectiu és impulsar la nova creació independent en un festival que enguany tindrà lloc del 17 de març al 2 d’abril en diferents espais de la ciutat amb una trentena companyies. Els espais Fabra i Coats i Lluïsos de Gràcia juntament amb la Sala Ón, de nova incorporació i que acollirà tres dies de microteatre, són els escenaris escollits per a la catorzena edició.

A Lluïsos es podrà veure:

‘La meva àvia és inmortal (assaig d’un possible funeral)’ de Gisela Saló (De creació Kunstant)

I’m (not) good de la Cia. Miratges

‘La Roda de la Felicitat’ d’Adrià Serra Perejil (Lluïsos de Gràcia) i provinents de Mèxic ‘Puente/Cicatriz’ d’Atanasio Cadena (Centre cultural Mexcat)

L’acte de cloenda i l’entrega de premis es farà en el Reial Cercle Artístic de Barcelona el dilluns 3 d’abril.

Tota la programació es pot consultar a la web oficial del Festival Mutis.


El Festival Mutis de teatre emergent i de nova creació és una trobada anual celebrada a Barcelona que es concep com a porta d’entrada al panorama escènic per a les companyies emergents professionals i grups de teatre formatiu. Celebrat des del 2010, busca ser un enclavament de suport entre espais d’exhibició i els diferents col·lectius artístics, així com conformar-se com a trobada per teixir xarxes i compartir experiències.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro