Ja tenim preparada la nova temporada familiar de Lluïsos Teatre!

La temporada començarà a l’octubre i s’allargarà fins al març de 2023 amb les millors propostes de titelles i espectacles per a nadons.

Lluïsos Teatre fa vint anys que va fer una aposta molt concreta, especialitzar-se en espectacles de titelles infantils. En aquest temps s’ha ampliat l’oferta i el públic afegint a la programació estable els espectacles per a nadons i primera infància. Aquesta trajectòria que ens ha consolidat com un dels espais de referència de programació infantil de qualitat al barri de Gràcia i a la ciutat de Barcelona i ens ha portat a impulsar projectes com la Crítica Menuda per fomentar entre els infants la participació i la capacitat de decisió.

La nova temporada de titelles i d’espectacles per a nadons de Lluïsos Teatre començarà a l’octubre amb una obra molt especial, El Drac Màgic de la companyia Pamipipa el 9 d’octubre. A continuació es podrà veure el Peix Irisat de la companyia Tanaka Teatre el diumenge 6 de novembre i el dia 27 de novembre ens fa molta il·lusió presentar-vos La mama dels arbres. de la companyia Fest-‘ho com vulguis.

Encara no tenim data per la celebració del vintè aniversari de la programació infantil de titelles però ben aviat us ho farem saber.

Consulteu totes les propostes aquí.

Últimes noticies

Escriu la paraula que vols buscar i prem Intro